Heim

Tid for å bestille Julebord!

Opplev vår nordiske julematbuffet.

i nordisk tradisjon.

Velkommen til et hyggelig opphold

Midt i det idylliske kulturlandskapet i Vestfold ligger Dal Gjestegaard. Kort tilkomst fra E18, jernbanestasjon og ferjekai Horten- Moss. Den skjermede beliggenheten og rolige atmosfæren gjør Dal Gjestegaard til et unikt sted å samle kollegaer, familie eller forening. Samlingen om det «gode måltidet» er vår største attraksjon. Dal Gjestegaard meny tar deg med på en reise innen det beste fra nordisk råvaretradisjon. Velkommen til et hyggelig opphold!

Our Instagram

#kraftkar 😏 Så fornøyd blir Øystein når osten fra @tingvollost kommer i hus i god tid før høysesongen. Som fast innslag på vårt tradisjonsrike nordiske julebuffet siden 2013 er vi privilegert med eksklusiv tilgang på disse fantastiske ostene. Vi gleder oss til å servere alle våre gjester i november og desember.

Husk du kan reservere julebord alle dager i uka og dere er velkommen til å bo hos oss!Bestiller en uke med sol. ☀️Ikke akkurat Burgund temperatur for tida, så disse får henge for å tyne fotosyntesen maksimalt!🍇🍾Alt klart! Så venter vi bare på gjestene🤗 Gratulerer med den store dagen Anette og Christian! Vi skal lage dagen helt perfekt for dere🥂🎉😊Generelt god sommerstemning på @dalgjestegaardHeftigste personalet!💪 Da tar vi pause, tre uker til neste bryllup😎Pinot noir i blomstring 🍇 Aldri så liten fotosyntese på gang kl 20:00 lørdag kveld... her har vi sol en time lengre en i Burgund😎  Denne får stå, men halvparten plukkes vekk. Så kan denne klasen glede seg over mer sukker🥂🏊Sesongåpning av badeanlegget! ☀️💦🦈Gulvet er deres Therese og Thomas! Gratulerer med dagen. Hyggelig å være vertskap for gjester fra sør til nord. Festen skal få fortsetter  ut de små timer💃🏻🕺🎉🥂

Nyhetsbrev


You are now subscribed