Heim

Tid for å bestille Julebord!

Opplev vår nordiske julematbuffet.

i nordisk tradisjon.

Velkommen til et hyggelig opphold

Midt i det idylliske kulturlandskapet i Vestfold ligger Dal Gjestegaard. Kort tilkomst fra E18, jernbanestasjon og ferjekai Horten- Moss. Den skjermede beliggenheten og rolige atmosfæren gjør Dal Gjestegaard til et unikt sted å samle kollegaer, familie eller forening. Samlingen om det «gode måltidet» er vår største attraksjon. Dal Gjestegaard meny tar deg med på en reise innen det beste fra nordisk råvaretradisjon. Velkommen til et hyggelig opphold!

Our Instagram

Gøy å ønske 160 flotte feststemte hortenruss velkommen til årets ball! 🎉🤗 Vi ønsker om en flott feiring!🤗På 82 anmeldese har vi oppnådd en hyggelig utmerkelse fra vår største bookingkanal! 👌 Takk for besøket, velkommen igjen.Som svar på dagens quiz i #gjengangeren Stedet det serveres mye heftig julemat for tiden er @dalgjestegaard 👌Tønsberg fallskjermklubb for 3. år på rad.🍾🍻Så er vi i gang. 🎉 ekstra hyggelig å få «EY tax and law» på besøk med program og bevertning over to dager. Fra kjøkkenet kan vi love kø av høydepunkter gjennom hele oppholdet. Vel bekomme.Oppskriften på å 4600 stk. pannacotta? Start med 570l kremfløte, 750 stk vaniljestang, 100kg sukker, 3,3kg gelantin, og 150l pasjonsfruktpurè. Resultatet kan du se i video...💪💪💪👌#kraftkar 😏 Så fornøyd blir Øystein når osten fra @tingvollost kommer i hus i god tid før høysesongen. Som fast innslag på vårt tradisjonsrike nordiske julebuffet siden 2013 er vi privilegert med eksklusiv tilgang på disse fantastiske ostene. Vi gleder oss til å servere alle våre gjester i november og desember.

Husk du kan reservere julebord alle dager i uka og dere er velkommen til å bo hos oss!Bestiller en uke med sol. ☀️Ikke akkurat Burgund temperatur for tida, så disse får henge for å tyne fotosyntesen maksimalt!🍇🍾Alt klart! Så venter vi bare på gjestene🤗 Gratulerer med den store dagen Anette og Christian! Vi skal lage dagen helt perfekt for dere🥂🎉😊

Her er vi!

Klikk her for veibeskrivelse

Nyhetsbrev


You are now subscribed