Loading...

I hjertet av Vestfold

Ditt selskap, konferanse og opphold i rolig og idylliske omgivelser, sentralt i Vestfold? 
Samlingen om «det gode måltid» med nordisk råvaretradisjon er vår største attraksjon.

Kort tilkomst fra E18, Skoppum jernbanestasjon, ferjekai Horten-Moss og Universitetet i Sør-Øst Norge.
Overnatting i komfortable og komplett innredede leiligheter med resepsjonsfri innsjekk. 

 

Camping Dal Gjestegaard

Bobilparkering og camping på Dal Gjestegaard

Bo komfortabelt og landlig, rett ved stort bassengområde med tilhørende lekeplass, sanitærhus med toaletter og dusj På Dal Gjestegaard kan du fra vår og sommer 2020, overnatte så kort eller så lenge du ønsker. Perfekt innkvartering fra én natt til opptil flere måneder. Pris per natt koster 450 kr. Ta kontakt på [email protected] om langtidsovernatting, så setter vi sammen en avtale etter deres behov. Inkludert i prisen er alltid:
LES MER

Our Instagram

...snart jul, og julebordsesong er i gang! 🌟 Vi har datoer ledig, ta kontakt på telefon; 40840851, eller mail resepsjon@dalgjestegaard.no. 🎄 Overnatting er fullbooket, men vi kan ordne bussforbindelser/taxi 👌🏽Vi har noen ledige datoer i mai, juni og august neste år. Ta kontakt raskt for å sikre deg dato på et av Vestfolds vakreste festlokaler ✨ #bryllup #fest #selskap #weddingVi har det på Dal Gjestegaard! Kontakt oss for events av alle slag ✨ #kurs #konferanse #konferansehotell #konferansesenter #bryllup #julebordBook julebordet deres hos Dal Gjestegaard! Vi har fortsatt ledige datoer. For mer informasjon se på nettsiden vår.  Ønsker dere overnatting i forbindelse med julebordet - så kan vi også tilby det.

#julebord #jul #føleslengetil #julematpåsittbeste #julemat #firmafest #overnattingVinterbryllup ❄️ Vakkert og flott ✨ 
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! 📸 @fotografcarolinesmithVi nærmer oss skolestart, og hverdagen er for mange i gang igjen.. Har firmaet du jobber for booket julebord? Hvis ikke, ta kontakt med oss på Dal Gjestegaard for et godt tilbud. Vi kan også tilby overnatting. #julebord #julebordet #firmafest #kurs #overnatting #godmat #goddrikkeVi setter pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får fra gjestene våre! Hva med å lage seg en kopp kaffe og tusle bort til bassenget for å ta et bad? På Dal Gjestegaard er det mulig ☕️🏊🏼‍♂️ Fortsatt noe ledig denne sommeren 👌🏽 www.dalgjestegaard.no #visitnorway #holidayinnorway #vestfold #horten #visitvestfold #ferieinorgeDetaljer 🌾 Glimt fra sist bryllup på Dal Gjestegaard 🌟#weddinginspo #wedding #bryllup #bryllupsinspirasjon #dittbryllup @dittbryllup

Her er vi!

Klikk her for veibeskrivelse

Nyhetsbrev


You are now subscribed