Effektiv ettermiddagssamling med sosial hygge på kvelden. 
Servitør Dal Gjestegaard

Samle ansatte, kunder eller samarbeidspartnere til middag på Dal Gjestegaard. Fortsett med faglig påfyll i et av våre 5 plenumsrom fra 6 - 350 personer. Avslutt kvelden med en sosial hyggekveld i peisestuen med alle rettigheter. Overnatting i komfortable to-roms leiligheter på området og nyt en god frokost før avreise neste dag. To bor på hvert sitt rom og deler stue og bad for gunstig pris. Vi har også dobbeltroms leilighet for størst komfort.

For mange bransjer er det vanskelig å samle alle ansatte uten at det går utover ordinær drift. I denne pakken får alle vært med uten at samlingen går utover kundene. Det gir en ekstra ro over samlingen at ingen trenger å reise hjem senere på kvelden. Med en god frokost neste dag er energilagrene fylt opp for en ny og effektiv arbeidsdag.

Samlingen om det gode måltid er vår attraksjon og det opplagt høydepunktet for alle samlinger på Dal Gjestegaard. Personlig vertskap og disponering av lokaler kun for ditt arrangement er vårt konsept.

Med vår idylliske og sentrale beliggenhet i Vestfold, kun 4 minutter fra E18 og garantert fritt for rushtrafikk gjennom hele døgnet har vi gjort valget enkelt.

Opplev hyggelig vertskap med god mat og flotte fasiliteter på Dal Gjestegaard. Fra kr. 1 250,-