Samle kollegaer i rolige og hyggelige omgivelser på Dal Gjestegaard. Dedikert personale med personlig service, kun for deres seminar. 

Opplev dagens smakfulle lunsj servert i kafeen, før dere fortsetter i et eller flere av våre fem møterom for 6 - 350 personer. Tilgang til alle møteromsfasliteter og selvbetjent pausekjøkken med forfriskninger gjennom hele dagen.

Kjøkken Dal Gjestegaard

Samlingen rundt det gode måltid er vår attraksjon, mat fra lokale produsenter med formidling. Treretters middag med tilhørende drikke servert i peisestua er det opplagte høydepunktet for samlingen. Kvelden kan fortsette med hygge i salongen med betjent bar. Smak gjerne på våre ulike lokalbryggede øl.

Bo komfortabelt i moderne to-roms leiligheter som ligger rundt området.  To personer kan dele leilighet, bo på hvert sitt rom, med felles  bad og stue for gunstigst pris. Vi tilbyr også dobbeltroms leiligheter for størst komfort. Trekk deg tilbake på kvelden i en fullt utstyrt leilighet med stue og kjøkken. Forfriskninger står klart i kjøleskapet!

Vi deler gjerne vår erfaring med å sette opp et program med opplevelser utenom seminarprogrammet. Hva med en runde volleyball eller basketball i gymsalen med påfølgende badstue? Dartturnering i peisestue, ølsmaking med bryggerimesteren, ost og vinsmaking eller kaffebryggerkurs er  noe av det vi kan tilby. I sommersesongen har vi store grøntområder med beachvolleyball, fotballbaner og utendørs oppvarmet 12,5 meter basseng med stupekant.

Unike rammer for å bygge din organisasjon!

Kontakt oss på  +47 408 408 51